Representaci贸: Sector Construcci贸

饾棪’饾椉饾棾饾棽饾椏饾棽饾椂饾槄 饾棾饾棽饾椂饾椈饾棶 饾棻饾棽 饾棸饾椉饾椇饾棽饾椏饾棸饾椂饾棶饾椆 饾椊饾棽饾椏 饾棶 饾椆饾棶 饾槆饾椉饾椈饾棶 饾棻饾棽 饾棢饾椆饾棽饾椂饾棻饾棶 饾椂 饾棫饾棶饾椏饾椏饾棶饾棿饾椉饾椈饾棶 – 饾棬饾椈饾棽饾椂饾槄-饾榿饾棽 饾棶饾椆 饾椈饾椉饾榾饾榿饾椏饾棽 饾棽饾椌饾槀饾椂饾椊 饾棡饾棶饾椊饾棶饾榿饾棶饾槆!

Busquem un comercial per incorporar-se a la nostra plantilla i cobrir la zona de Lleida i Tarragona, amb la tasca de vendre els nostres productes a empreses del sector de distribuci贸 de materials i eines per a la construcci贸, com ara magatzems i ferreteries. Els productes que vendr脿 s贸n d’alta qualitat i d’una marca reconeguda en el mercat.
A m茅s, es realitzaran visites trimestrals a Eivissa, Menorca i Formentera.

Som una 饾棽饾椇饾椊饾椏饾棽饾榾饾棶 饾棸饾椉饾椈饾榾饾椉饾椆饾椂饾棻饾棶饾棻饾棶 饾棶饾椇饾棷 饾椇饾棽虂饾榾 饾棻饾棽 饾煵饾煭 饾棶饾椈饾槅饾榾 饾棻’饾棽饾槄饾椊饾棽饾椏饾椂饾棽虁饾椈饾棸饾椂饾棶 en el mercat i una 饾棸饾棶饾椏饾榿饾棽饾椏饾棶 饾棻饾棽 饾棸饾椆饾椂饾棽饾椈饾榿饾榾 饾棾饾椂饾棻饾棽饾椆饾椂饾榿饾槆饾棶饾棻饾棶. Busquem una persona que s’uneixi al nostre equip per continuar creixent junts.

Requisits:

鈥 Experi猫ncia pr猫via en vendes 茅s imprescindible
鈥 Es valorar脿 positivament l’experi猫ncia en vendes en el sector de la construcci贸
鈥 Excel路lents habilitats de comunicaci贸 i capacitat per treballar de forma independent
鈥 Capacitat per treballar sota pressi贸 i complir amb els objectius de venda.

Beneficis i compensacions:

鈥 Salari competitiu + comissions per vendes
鈥 Incentius per vendes
鈥 Cotxe d’empresa
鈥 Assignaci贸 de dietes per cobrir les despeses de despla莽ament i manutenci贸

馃摡 Si est脿s interessat/da a unir-te al nostre equip, envia el teu curr铆culum i una breu carta de presentaci贸 a e.mititieri@kapataz.com. Si tens alguna pregunta sobre el lloc de treball, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.