Hotels

    

Descomptes mínims del 15% sobre el millor preu garantit en més de 60.000 hotels nacionals i internacionals mitjançant Hotelius Club. Sense despeses de gestió. Pots reservar online clica aquí o truca al Servicio de Atención Telefónica al Telèfon 91 567 78 51.

   

10% de descompte sobre la millor tarifa disponible als hotels & resorts d’Espanya, Cap Verd, Grècia, Hongria, El Marroc, Montenegre i Tunísia de la cadena Iberostar. El descompte és extensible fins a tres habitacions per reserva i acumulable a altres ofertes. Pots reservar trucant al telèfon gratuït 971 99 80 60 i identificat com col·legiat del COACB i en línia clica aquí.

 

    

Descomptes a partir del 10% sobre la millor tarifa web disponible en més de 80 hotels nacionals i internacionals de la cadena. Per reservar pots fer-lo a través de la web clica aquí, seleccionant dates, ciutat i indicant el Código Promocional COLECTIVOSRL, o telefònicament a través del departament de Reservas de Eurostars Hotels al Tel. 902 932 424.

    

7% de descompte sobre la millor tarifa disponible a tots els hotels a nivell mundial. Per fer la reserva, clica aquí, selecciona hotel i dates i introdueix el Codigo Empresa : 00202727JHK. També pots fer la reserva per telèfono a través de la Central de Reservas en el 902 14 44 44 o en qualsevol agencia de viatjes oficial (indicant sempre el codi)

    

Descompte del 10% sobre la millor tarifa disponible en la reserva d’habitacions individuals i en règim d’allotjament. Pots fer la reserva, enviant un correu electrònic amb l’hotel i dates seleccionadas a reservas@hoteles-silken.com o a través del Tel. 902 36 36 00 indicant que formes part del col·lectiu d’Agentes Comerciales.

 

10% sobre la millor tarifa disponible en tots els hotels a nivell mundial del grup. Per fer la reserva amb descompte, truca al Call Centre de Palladium al Tel. 90242 42 52 o envía un correu electrónic a callcenter@palladiumhotelgroup.com i identificat com a col·legiat.

 

Zenit Hoteles

 

 

 

 

 

10% de descompte sobre la millor tarifa disponible a més de 20 hotels de la cadena ZENIT, localitzats a Espanya, Portugal, Andorra i Hongria.