Informació institucional i organitzativa

Els Col·legis d’Agents Comercials, van ser creats per Reial Decret de 8 de Gener de 1926, amb llurs reformes posteriors. Actualment els Col·legis Catalans es regeixen per la Llei 7/2006, de 31 de maig, de la Generalitat de Catalunya que té transferides les competències sobre Col·legis Professionals.

 

El Consell de Col·legis d’Agents Comercials de Catalunya es l’òrgan superior de representació i coordinació dels Col·legis Catalans i també té representació al “Consejo General de Colegios de Agentes Comerciales de España”.
Tots aquests organismes tenen la condició de Corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, patrimoni i plena capacitat per regir i administrar llurs bens.

El títol d’Agent Comercial s’expedeix al “Ministerio de Economía y Competitividad” a proposta del “Consejo General de Colegios de Agentes Comerciales”.

Agent Comercial es tota persona que s’encarrega permanentment de promoure, negociar o concretar les operacions mercantils en nom i representació d’una o vàries empreses, mitjançant una retribució i en una zona determinada.

 

 

 

Junta de Govern:

Benvolguts Col·legiades i Col·legiats,

Us adjunto l’acta de les eleccions a la Cambra de Comerç de Lleida.

Atentament,

La Junta de Govern

  • Pilar Pàmpols, Presidenta.
  • Santi Solans, Secretari.
  • Jordi Vigo, Tresorer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.