Oci i Familia

 

 

 

Descomptes directes en la compra de:

     • 25% en la compra de muntures i vidres (excepte Promocions)
     • 10% en ulleres de Promoció

 

Descomptes directes a partir de 20 €/persona en la compra de bitllets de ferri d’anada i tornada a Balears, amb embarcament de vehicle o sense. Pots comprar els bitllets a la web www.trasmediterranea.es, per telèfon o a les taquilles de Trasmediterránea, indicant sempre el codi promocional per a les Col·legiades i els Col·legiats del COACLleida. Els descomptes que s’apliquen són:

     • 1 persona: 20 € de descompte (+ vehicle: 40 € de descompte)
     • 2 persones: 40 € de descompte (+ vehicle: 60 € de descompte)
     • 3 persones: 60 € de descompte (+ vehicle: 80 € de descompte)
     • 4 persones: 80 € de descompte (+ vehicle: 100 € de descompte)

Més avantatges

I si aquestes dates no t’encaixen, gaudeix del 50% de descompte en temporada baixa i del 30% de descompte en temporada alta sobre el preu de la tarifa IVA i TA fins el 31 de desembre de 2020. A més, per ser Col·legiada o Col·legiat també et pots beneficiar d’un descompte del 50% en la tarifa d’aparcament de la terminal Trasmediterránea de Barcelona.

Inicio  

El COACLleida, a través de l’Associació Intercol·legial de la qual en forma part, t’ofereix un 10% de descompte sobre el preu d’entrada a les visites guiades nocturnes “La Pedrera Secreta”, a l’emblemàtic edifici de La Pedrera de Barcelona, una de les joies del modernisme de l’arquitecte Antoni Gaudí.