Oci i Familia

 

 

Descomptes directes en la compra de:

          • 25% en la compra de muntures i vidres (excepte Promocions)
          • 10% en ulleres de Promoció

 

Descompte del 20% sobre la millor tarifa disponible, a les rutes Península Balears i Interinsulars Balears (Barcelona – València; Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera). Exceptuant el període del 15 de juny al 15 de setembre en què s’aplicarà un descompte del 10%. Queden exemptes de l’aplicació del descompte les dates següents: del 29 de juliol al 7 d’agost, del 12 al 15 d’agost i els dies 20, 21, 27 i 28 d’agost.

El descompte s’aplica sobre el preu de la tarifa (incloent-hi passatgers, vehicles i/o mascotes) més taxes.

 

Descompte del 12% a la compra de connexions marítimes de Grimaldi a Itàlia, Cerdenya, Grècia, Sicília i Tunísia. S’aplicarà un 10% de descompte en connexions marítimes des de / a Càller / Nàpols / Palerm; Civitavecchia / Càller / Arbatax.

S’aplica a la compra de bitllets per a les connexions marítimes indicades, sobre la tarifa del passatge del vaixell (adult / menor), suplement d’allotjament (butaca, cabina a compartir i cabina ús exclusiu) vehicle i mascotes. No s’aplica a les taxes, menjar, assegurança de cancel·lació de viatge i serveis a bord. L’oferta és acumulable amb totes les ofertes especials actives al moment de la reserva.

10% de descompte en tots els paquets de vacances de vaixell i allotjament (hotel i apartament). El descompte s’aplica a tots els membres de la reserva i no s’aplica sobre taxes, assegurances de cancel·lació i altres serveis a bord.

Descompte de 10% a l’import d’una jornada
Si és per hores, la primera hora 30€ i a partir de la segona 15€

– Petites reparacions domèstiques i treballs de fontaneria, electricitat i pintura

– Condicionament d’espais de la llar, per a millorar la qualitat de vida en el seu habitatge.

– Es fan mobles a mida per a condicionar petits espais i facilitar l’organització en l’habitatge.

– Barbacoa i material de jardí artesanal.

Contacta al Telèfon 627 782 400.
Pots seguir-lo i veure la seva feina:

 Instagram: https://www.instagram.com/artec.factoria/?show_story_unavailable=1

 

 

Descompte del 50% en espectacles i activitats de lleure: musicals, obres de teatre, parcs d´aventures i activitats a l´aire lliure, entre d´altres, a través del portal MyEntrada.com.