Formació

CURS PRÀCTIC PER A EMPRENEDORS COMERCIALS AMB TÈCNIQUES D’ALT RENDIMENT

Díptic i glossari de la IIa Promociódoc_file-64x64
Formulari de preinscripció de la IIIa Promoció

 

El Col·legi d’Agents Comercials de Lleida, fundat el 1926, vol posar a l’abast de totes les persones que treballen o volen treballar en el món comercial les eines actuals i adequades per obtenir el millor rendiment en la seva professió. L’arribada de la cultura de la digitalització i la transformació dels mercats locals en global generen una situació que requereix nous mètodes de treball i actituds d’aprenentatge continu.

Va dirigit als Agents Comercials que ja exerceixen la professió i volen millorar els seus coneixements i als nous professionals que comencen a treballar en el món comercial. L’objectiu principal del curs és ser capaç de dur a terme negociacions exitoses i analitzar i comprendre els elements que intervenen en una presentació comercial i les necessitats dels clients. Els professionals que impartiran el curs us donaran el suport per elaborar el projecte final inherent a l’obtenció del títol avalat pel Consell de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

CURS DE FORMACIÓ D’AGENTS COMERCIALS ICEX-CECO

Està oberta la matrícula per la 21ª edició del Curs Oficial d’Accés a la Professió d’Agent Comercial Col·legiat, que es celebra del 19 d’octubre fins el 20 de novembre de 2020.

Mitjançant aquest curs, els Agents Comercials podran accedir a la professió i obtenir el Títol Oficial expedit pel Ministerio de Economia y Competitividad.

L’objectiu d’aquest curs és de dotar a les futures Col·legiades i Col·legiats de les nocions bàsiques que facilitaran a l’exercici posterior d’un Agent Comercial, a la promoció, negoci i concreció d’operacions mercantils en nom i per compte d’una o vàries empreses, per mitjà d’una retribució i en una zona determinada. Amb un programa de tècniques de venda, negociació comercial i comunicació: aspectes administratius, legals i fiscals de l’activitat de l’Agent Comercial.

Es un curs pràctic de 50 hores lectives online, d’un cost de 60€ que serà bonificat al 100% si s’aprova i si hi ha una permanència mínima de 18 mesos de colegiació.