Formació

CURS PRÀCTIC PER A EMPRENEDORS COMERCIALS AMB TÈCNIQUES D’ALT RENDIMENT

Han passat 3 anys des de que vam realitzar la IIa Edició del nostre curs pràctic per a Emprenedors Comercials amb Tècniques d’Alt Rendiment.

Aprofita l’oportunitat de gaudir d’un curs totalment GRATUÏT.

Formulari de preinscripció de la IIIa Promoció

Guia del curs per a Emprenedors amb Tècniques d'Alt Rendiment

Enguany tornem per presentar-vos la IIIa Edició. Aquesta nova edició la realitzarem a les nostres instal·laciones, del 12 de setembre i fins el 27 d’octubre, dilluns, dimarts i dijous, de 17:00h fins les 20:00h

Continguts:

-Dur a terme negociacions exitoses, i analitzar i comprendre els elements que intervenen en una presentació comercial i les necessitats dels clients. 

-Adquiriràs:

  • Coneixements sobre el procés comunicatiu en una situació de venda.
  • Tècniques de presentació del preu i Tècniques de tancament.
  • Estadística i estudis de mercat.
  • Organitzacions comercials.
  • Fixació d’objectius. Control i supervisió de l’activitat comercial. Planificació, previsió i revisió de vendes. Polítiques de preu i de productes.

El Col·legi d’Agents Comercials de Lleida, fundat el 1926, vol posar a l’abast de totes les persones que treballen o volen treballar en el món comercial les eines actuals i adequades per obtenir el millor rendiment en la seva professió. L’arribada de la cultura de la digitalització i la transformació dels mercats locals en global generen una situació que requereixen nous mètodes de treball i actituds d’aprenentatge continu.

Va dirigit als Agents Comercials que ja exerceixen la professió i volen millorar els seus coneixements i als nous professionals que comencen a treballar en el món comercial. L’objectiu principal del curs és ser capaç de dur a terme negociacions exitoses i analitzar i comprendre els elements que intervenen en una presentació comercial i les necessitats dels clients. Els professionals que impartiran el curs us donaran el suport per elaborar el projecte final inherent a l’obtenció del títol avalat pel Consell de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

CURS DE FORMACIÓ D’AGENTS COMERCIALS ICEX-CECO

Està oberta la matrícula per la 26ª edició del Curs Oficial d’Accés a la Professió d’Agent Comercial Col·legiat, que es celebra del 3 d’octubre fins el 4 de novembre de 2022.

Mitjançant aquest curs, els Agents Comercials podran accedir a la professió i obtenir el Títol Oficial expedit pel Ministerio de Economia y Competitividad.

L’objectiu d’aquest curs és de dotar a les futures Col·legiades i Col·legiats de les nocions bàsiques que facilitaran a l’exercici posterior d’un Agent Comercial, a la promoció, negoci i concreció d’operacions mercantils en nom i per compte d’una o vàries empreses, per mitjà d’una retribució i en una zona determinada. Amb un programa de tècniques de venda, negociació comercial i comunicació: aspectes administratius, legals i fiscals de l’activitat de l’Agent Comercial.

És un curs pràctic de 50 hores lectives online, d’un cost de 60€.