Plataformes de Contacte

Fires

Les Col·legiades i els Col·legiats teniu accés gratuït a totes les fires professionals organitzades per Fira de Lleida.

   -Lleida Ocasió   -Municipalia
   -Petitàlia  -Innocamping
   -Feria de Formación y Trabajo   -Fira Denuvis
   -Feria Agraria Sant Miquel   -Lleidantic
   -Eurofruit   -Lleidaretro

Les Col·legiades i els Col·legiats teniu accés gratuït a totes les fires professionals organitzades per IFEMA (Madrid)

Ofertes de feina

Comercial-Jobs

Comercial-Jobs.com està impulsada pels Col·legis Oficials d’Agents Comercials i compta amb el recolzament del Consejo General de Colegios de Agentes Comerciales (CGAC), institució que aglutina totes les entitats col·legials d’Espanya. En total, més de 50.000 Col·legiades i Col·legiats de tota Espanya poden accedir al portal i inscriure’s al procés de selecció de qualsevol de les ofertes publicades.

És la borsa de feina online exclusiva del sector comercial que posa en contacte empreses i Agents Comercials de tots els sectors professionals.

L’objectiu prioritari de la plataforma és impulsar l’ocupació al sector i donar sortida als centenars de llocs vacants que demanden les empreses. I és que el perfil comercial és un dels més demandats en el mercat laboral.

Plataforma de contactes europea

Les Col·legiades i els Col·legiats poden formar part gratuïtament del directori d’agents comercials proporcionant informació sobre els productes o serveis que representen i rebre ofertes de feina d’empreses internacionals del seu sector que seleccionen comercials a Catalunya i Espanya.

Plataforma del Consejo

Aconsegueix accés gratuït il·limitat a la major borsa de treball de la professió a Espanya, el Portal d’Ocupació dels Agents Comercials d’Espanya, on cada dia pugen les seves ofertes d’ocupació i representació nombroses empreses de tots els sectors. Recorda que la de comercial és la professió més demandada per les empreses. Aquí és on t’estan buscant.

Si ets una empresa ara pots augmentar les teves vendes en qualsevol zona d’Espanya i en qualsevol sector amb les garanties que només ofereixen els Agents Comercials Col·legiats, els únics que compten amb el suport d’un Col·legi Professional que vetlla per la seva formació i la seva deontologia.

Si esteu interessats en qualsevol altra fira, contacteu amb el Col·legi i us ajudarem amb les gestions.