Lliurament Premi COACLld – IV Edició

El passat dilluns 13 de noviembre, s’ha lliurat el tradicional Premi COACLLEIDA al Millor Treball de Fi de Grau (TFG) en l’àmbit del màrqueting i les vendes a Enric Ormo Rodriguez.

L’esdeveniment, que ha tingut lloc a la seu del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida, ha comptat amb la participació de Pilar Pàmpols Farré, Presidenta del COAC Lleida i encarregada d’entregar personalment el reconeixement. Acompanyant la presidenta, hi havia en Eduard Cristòbal Fransi, Degà de la Facultat de Dret i Economia. També hi han assistit en Jordi Izcara Camí, Vice-president del COAC Lleida, Eimys Ortiz Hernández, Tutora de l’alumne, i Anna Tena Tarruella, Secretaria Acadèmica de la Facultat de Dret i Economia.

El Premi COACLLEIDA destaca la dedicació i l’excel·lent rendiment acadèmic d’Enric Ormo Rodriguez, així com el seu Treball Final de Grau i les aplicacions pràctiques del mateix en el camp comercial. Aquest premi no només reconeix l’èxit acadèmic, sinó també la capacitat dels estudiants d’innovar i contribuir significativament al desenvolupament del màrqueting i les vendes.

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida felicita sincerament Enric Ormo Rodriguez i espera que el seu exemple serveixi d’inspiració per als futurs estudiants de la Facultat de Dret i Economia de la UDL.